Vastgesteld projectbesluit 'Rockanje Dorp'

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken bekend dat zij op 14 september 2010 een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening hebben vastgesteld.

Het projectbesluit is bedoeld voor de herinrichting van de openbare ruimte, inclusief de mogelijkheid voor het realiseren van luifels, aan de Raadhuislaan (3235 AP) te Rockanje, één en ander in afwijking van het bestemmingsplan ‘Rockanje Dorp’.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf morgen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te Rockanje (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en woensdag tevens van 13.30 tot 18.30 uur) gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van de afdeling VROM. Het plan ligt eveneens digitaal ter inzage (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Beroep

Beroep kan worden ingesteld door diegene(n) die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpprojectbesluit, dan wel door diegene(n) aan wie niet kan worden verweten dat zij hiertegen niet tijdig een zienswijze hebben ingediend. Het beroep moet worden ingediend bij de rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Tevens kan om een voorlopige voorziening (schorsing) worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Rockanje, 29 september 2010

De burgemeester en wethouders van Westvoorne.

Naar boven