Ontwerpprojectbesluit ‘Fietspad Hovenring’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat volgens afdeling 3.4. Awb en artikel 3.11.lid 1 Wro van 30 september 2010 tot en met 10 november 2010 het onderstaande ontwerpprojectbesluit met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Het plan is digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

De plannen zijn ook te raadplegen via de website

www.veldhoven.nl → wonen en leven → bouwen en wonen → bestemmingsplannen → projectbesluiten.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpprojectbesluit deze betrekking heeft.

Voor mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. IJff, beleidsmedewerker van de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 040-2584169. Desgewenst kunt u hierover een afspraak maken (telefoonnummer 040-2584359). Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Omschrijving

Het projectbesluit heeft tot doel het planologisch-juridisch mogelijk maken van de aanleg een fietspad dat de verbinding zal vormen tussen de Heistraat, het Gareel en de op het grondgebied van Eindhoven te realiseren verhoogde fietsrotonde boven de kruising tussen de Heerbaan en de Heistraat.

Veldhoven, 29 september 2010

Naar boven