Ontwerpbestemmingsplan ‘Schoolstraat 5–19’ / ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder

Het Dagelijks Bestuur van het stadsdeel West maakt bekend dat met ingang van 30 september 2010 gedurende de termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Schoolstraat 5–19’ en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting voor in dit plan geprojecteerde woningen.

Het bestemmingsplan ‘Schoolstraat 5–19’ omvat het gebied dat globaal wordt begrensd door de Schoolstraat in het westen, het pand aan de Schoolstraat 25 in het zuiden, de Rijtuigenhof in het oosten en het pand aan de Schoolstraat 3 in het noorden.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Schoolstraat 5–19’ en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden liggen met ingang van donderdag 30 september 2010 tot en met woensdag 10 november 2010 zes weken voor eenieder ter inzage bij het Vergunningenloket in het Stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250 tijdens kantooruren van 8.30 tot 17.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden over het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting bij het dagelijks bestuur van het stadsdeel schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u zenden naar Stadsdeel West, t.a.v. de afdeling ruimtelijke ordening en grondzaken, Postbus 57239, 1040 BC Amsterdam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch van maandag tot en met donderdag een afspraak maken met Marcel Zwaagman, telefoonnummer 020 253 0173.

Naar boven