Vaststelling bestemmingsplan partiële herziening perceel Noorderweg 110AA te Wijdewormer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 31 augustus 2010 het Bestemmingsplan ‘partiële herziening Noorderweg 110AA Wijdewormer’ heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in het geven van erfbestemming aan dit perceel. Dit is conform het bestaande gebruik van de grond. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. Bij het bestemmingsplan is besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Verdere procedure

Inzage: Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 30 september 2010 voor de duur van zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Wormerland. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in te zien via de website van de gemeente Wormerland (www.wormerland.nl onder kopje Direct naar → bekendmakingen RO → bestemmingsplannen).

Zienswijze: Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Wormerland, 29 september 2010

Het college van burgemeester en wethouders,

de secretaris,

M. van den Hende.

De burgemeester,

P.C. Tange.

Naar boven