Vastgesteld wijzigingsplan ex artikel 3.6 WRO

Langenbergsestraat 17 Oud Gastel

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college d.d. 31 augustus 2010 het wijzigingsplan ‘Langenbergsestraat 17’ heeft vastgesteld. Het wijzigingsplan betreft de wijziging van de bestemming Agrarische bedrijfsdoeleinden met aanduiding ‘Agrarisch hoofdberoepsbedrijf’ in de bestemming ‘Recreatie’ ten behoeve van de oprichting van een kampeerboerderij. Het plangebied is gelegen aan de Langenbergsestraat 17 te Oud Gastel, kadastraal bekend Halderberge, gemeente Oud en Nieuw Gastel, sectie H, nummers 595 en 1638.

Albanoweg 9 Oudenbosch

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college d.d. 31 augustus 2010 het wijzigingsplan ‘Albanoweg 9 te Oudenbosch’ heeft vastgesteld. Het wijzigingsplan betreft de wijziging van de medebestemming Agrarische bedrijfsdoeleinden met aanduiding Agrarisch hoofdberoepsbedrijf in de medebestemming bedrijfsdoeleinden met aanduiding B24 ten behoeve van de vestiging van een natlasbedrijf. Het plangebied is gelegen aan de Albanoweg 9 te Oudenbosch, kadastraal bekend Halderberge, gemeente Oudenbosch, sectie F, nummer 144.

De vastgestelde wijzigingsplannen ‘Langenbergsestraat 17’ en ‘Albanoweg 9 te Oudenbosch’ met bijlagen liggen met ingang van 30 september 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij het serviceloket REZ , Parklaan 15 te Oudenbosch en is tevens te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van het college beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend of door een belanghebbende aan wie niet kan worden verweten dat hij/zij niet tijdig een zienswijze heeft ingediend. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Oudenbosch, 29 september 2010

Naar boven