Terinzagelegging ontwerpbesluit hogere waarden bestemmingsplan ‘Over het Spoor 2’

Het college van Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat van 30 september 2010 tot en met 10 november 2010 ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het bestemmingsplan ‘Over het Spoor 2’.

Het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid bevat hogere waarden voor geluid voor wegverkeer die betrekking hebben op de ontwikkellocatie Over het Spoor (7 nieuwe woningen). Dit is nodig omdat op deze locatie de voorkeursgrenswaarde voor het wegverkeerslawaai wordt overschreden.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien:

  • bij de Gemeente Hardinxveld-Giessendam, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam (tijdens kantoortijden).

  • op de gemeentelijke website www.hardinxveld-giessendam.nl in de subrubriek RO-documenten (onder ‘Beleid’).

Belanghebbenden kunnen zienswijzen over het ontwerpbesluit tot en met woensdag 10 november 2010 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met de heer E. Franke. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (t. 0184-674444) of mailen naar efranke@gemhg.nl.

Hardinxveld-Giessendam, 29 september 2010

Naar boven