Ontwerpbestemmingsplan ‘bedrijfsterrein Kluinveen, herziening Oost Kluinveenweg ong.’

Er is een verzoek ingediend voor de bouw van een nieuwe woning aan de Oost Kluinveenweg in Wierden. Het perceel is kadastraal bekend als Wierden 02 sectie N nummer 2385. Op dit perceel was tot voor kort de opslag van het bouwbedrijf Dijkstra Bouw Wierden gevestigd. In dit bestemmingsplan wordt de bouw van de woning planologisch-juridisch geregeld.

Met de initiatiefnemer is een overeenkomst afgesloten over het kostenverhaal.

Terinzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘bedrijfsterrein Kluinveen, herziening Oost Kluinveenweg ong.’staat vanaf 30 september 2010 op www.wierden.nl/bestemmingsplannen. Vanaf dat moment is het plan ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.BP2010000029-0002 en gedurende 6 weken in te zien bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Zienswijze indienen

Bent u het niet eens met het ontwerpbestemmingsplan? Dan kunt u tot en met 10 november 2010 reageren (zienswijze indienen). Dat kunt u op drie manieren doen:

  • U kunt een brief sturen naar gemeente Wierden, postbus 43, 7640 AA Wierden.

  • U kunt op www.wierden.nl/zienswijze een zienswijze indienen.

  • U kunt een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Vervolg

Na verwerking van de zienswijzen wordt het plan, eventueel gewijzigd, vastgesteld. Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Driehoek, op de website van de gemeente en op www.officielebekendmakingen.nl .

Meer weten?

Als u vragen heeft over het ontwerpbestemmingsplan, dan kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis (tel. 0546-580 838 of e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven