Projectbesluit fietspad Heumenseweg

Het college van burgemeester en wethouders van Wijchen heeft met toepassing van artikel 3.10 Wro (Wet ruimtelijke ordening) een projectbesluit genomen om de aanleg van een fietspad langs de Heumenseweg in Wijchen mogelijk te maken. Het fietspad start als een vrijliggend fietspad in Alverna (Graafseweg) en gaat vlak voor de grens met de gemeente Heumen over in een fietsstrook op de rijbaan. Het projectbesluit is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp. De oversteek is iets verplaatst binnen het tracé.

Ter inzage

Het projectbesluit ligt met ingang van 30 september gedurende zes weken op werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00–19.30 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook ’s middags stukken inzien. Het ontwerpprojectbesluit is digitaal beschikbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden, die zienswijzen hebben ingediend, alsmede zij die niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend, kunnen binnen zes weken beroep instellen. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. Het beroepschrift wordt ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden of de reden van het beroep. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Arrondissementsrechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien u er belang bij heeft dat het besluit niet in werking treedt, kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Wijchen, 29 september 2010

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven