Ontwerpbestemmingsplan ‘Heeg’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wymbritseradiel maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Heeg vanaf 30 september 2010 gedurende een termijn van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis, Stadslaan 75 te IJlst. Het plan is tevens in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl GML: NL.IMRO.0683.BPHeeg-0303 en via de website www.wymbritseradiel.nl/bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan bevat de herziening/actualisatie van de bestaande situatie van de bebouwde kom van Heeg. Nieuwe woningbouwplannen die nu in ontwerp zijn maken geen deel uit van dit plan. Wel is in het plan het aangepaste beleid voor de vestiging van horeca opgenomen.

Eenieder kan gedurende bovengenoemde termijn een zienswijze schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Wymbritseradiel, Postbus 14, 8650 AA IJlst. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen kan dit kenbaar maken door contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening (0515-534444).

Naar boven