Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Medisch Centrum 1

Burgemeester en Wethouders van Meppel zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen voor het realiseren van een drietal zorgcomplexen aan de Hoogeveenseweg (ongenummerd) te Meppel. Overeenkomstig artikel 46 lid 4 van de Woningwet wordt in deze procedure tevens de beslissing van het college omtrent de aanvraag om bouwvergunning voorbereid.

De realisatie van de drie zorgcomplexen maakt deel uit van een gefaseerde maar volledige vernieuwing van het ziekenhuis Het Diaconessenhuis en de verpleeghuizen Reggersoord en De Schiphorst.

Het ontwerpprojectbesluit en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 30 september tot en met 10 november 2010. Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Tevens bestaat de mogelijkheid voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Hiervoor kunt u contact opnemen met het loket Bouwen & Wonen via telefoon (0522) 850 590.

Het plan (verbeelding, regels, toelichting en bijlagen) kan worden ingezien op het Stadskantoor en op de website van de gemeente Meppel. Tevens is het plan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven