Projectbesluit Tegelen, Hulsterweg

Projectbesluit

Het college van burgemeester en wethouders maakt ingevolge artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het volgende projectbesluit heeft verleend:

  • Tegelen, Hulsterweg ong., oprichten van een kantoor en bijbehorende voorzieningen, kadastraal bekend als Venlo, sectie T, nummer 501 (20100390)

Inzage

De bekendmaking van dit besluit vindt plaats in het huis-aan-huisblad De Trompetter/E3 Journaal Venlo-Helden, op de gemeentelijke website (www.venlo.nl, rubriek Actueel, officiële bekendmakingen) en in de Staatscourant.

Het besluit en alle daarbij behorende stukken ligt met ingang van donderdag 30 september 2010 tot donderdag 11 november 2010 (gedurende zes weken) van 09:00 uur tot 14:00 uur voor eenieder ter inzage bij het loket Bouwen en Verbouwen in de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 in Venlo. Het projectbesluit en daarop betrekking hebbende stukken (met uitzondering van de (bouw)tekeningen) kunnen ook als pdf-bestand via de gemeentelijk website worden gedownload. Het digitale plan kan tevens worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer:NL.IMRO.0983.PJB2010016HULSTERW-VA01).

Bezwaar- en beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden die in de voorbereiding van het besluit (tijdig) een zienswijze hebben ingediend alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen dan wel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, kunnen tegen dit projectbesluit – voor zover dit betrekking heeft op niet-bouwvergunningsplichtige activiteiten – vanaf de dag dan die waarop het besluit ter inzage is gelegd gedurende zes weken beroep instellen bij de rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Tevens kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond (postbus 950, 6040 AZ) worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Voor zover dit projectbesluit betrekking heeft op bouwvergunningsplichtige activiteiten kan door belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaken van de vereiste bouwvergunning een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij burgemeesters en wethouders Venlo (Postbus 3434, 5902 RK Venlo). Tevens kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven