Vastgesteld bestemmingsplan 48 inch aardgastransportleiding

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 30 september 2010 tot en met 10 november 2010 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70), in de Openbare Bibliotheek, Burgemeester Crommelinlaan 1 te Bathmen, in het Servicepunt Lettele, Bathmenseweg 22, te lettele en in het Noaberhuus Okkenbroek, Oerdijk 222 te Okkenbroek ter inzage ligt:

  • vastgesteld bestemmingsplan 48 inch aardgastransportleiding.

Dit bestemmingsplan isbij raadsbesluit van 15 september 2010 vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van een aardgastransportbuisleiding in de gemeente Deventer op het traject tussen Ommen (ov) en Angerlo (gld).

Dit project is een onderdeel van het overkoepelende landelijke Noord-Zuidproject van de Gasunie. Over een lengte van 6 km doorkruist de aan te leggen gasleiding de gemeente Deventer in het gebied ten oosten van Bathmen.

U kunt het plan ook inzien op de website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven