Ontwerpbestemmingsplan Kerkehout 2010 ter inzage

Voor de zomer is een voorontwerp voor een nieuw bestemmingsplan Kerkehout 2010 in de inspraak gebracht. Voorts is daarover toen het vereiste overleg met diverse overheidsinstanties gevoerd. Met inachtneming van de resultaten van de inspraakprocedure en van het overleg, is het ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Gedurende zes weken, vanaf 30 september tot en met woensdag 10 november 2010, ligt voor een ieder tijdens de openingstijden ter inzage bij de central balie van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Het plan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.wassenaar.nl → plannen en projecten → bestemmingsplannen → ontwerp Kerkehout 2010.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen dit ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL, Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer: 070-5122233 of 070-5122238.

In het gemeentelijk informatiecentrum kunt u desgewenst ook een exemplaar van het ontwerp aanschaffen. Dat bestaat uit een kaart, voorschriften en toelichting. Een compleet plan kost € 25,--.

Burgemeester en wethouders van Wassenaar.

Wassenaar, 29 september 2010

Naar boven