Ontwerpprojectbesluiten en -bouwvergunningen

Van donderdag 30 september 2010 tot en met woensdag 10 november 2010 liggen ter inzage in het gemeentehuis aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen:

Cuneraweg 384, 3911 RV in RHENEN

  • Ontwerpbeschikking bouwvergunning voor het bouwen van een vrijstaande woning met garage/berging;

  • Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van het bouwplan voor de realisatie van een vrijstaande woning met garage/berging. De bouwaanvraag is immers niet in overeenstemming met het bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening 1997.

Zuidelijke Meentsteeg ongenummerd (achter nummer 33) in 3911 TD in RHENEN

  • Ontwerpbeschikking bouwvergunning voor het bouwen van een tribune met kleedkamers;

  • Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van het bouwplan voor de realisatie van een tribune met kleedkamers. De bouwaanvraag is immers niet in overeenstemming met het bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening 1997.

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de termijn over bovengenoemde voornemens schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘zienswijze team Economie en Ruimte’. Tevens kunt u mondeling uw zienswijzen indienen. Neemt u hiervoor contact op met Bart Brandenburg-Stroo, telefoonnummer 0317 681 668.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

De stukken liggen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage. Tevens kunnen de stukken in PDF-formaat worden geraadpleegd op www.rhenen.nl onder Actueel→Ter Inzage. De ontwerpprojectbesluiten zijn daarnaast digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven