Vastgesteld bestemmingsplan Biesterveldsweg 3

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 30 september tot en met 10 november 2010 ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 15 september 2010vastgestelde bestemmingsplan ‘Biesterveldsweg 3’.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk in kader van Rood voor Rood een nieuwe woning op te richten op het perceel Biesterveldsweg 3 te Schalkhaar.

Er zijn geen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan ingediend. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P236-VG01) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P244-/NL.IMRO.0150.P236-VG01/.

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 in Deventer en bij de Openbare Bibliotheek, Oerdijk 38 Schalkhaar.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven