Besluit van de Minister van Economische Zaken van 17 september 2010, nr. WJZ/10088846, tot aanwijzing van toezichthouders Belastingdienst (Besluit aanwijzing toezichthouders Belastingdienst)

De Minister van Economische Zaken,

Handelende in overeenstemming met de Minister van Financiën;

Gelet op artikel 48a van de Wet op het consumentenkrediet en artikel 1 van de Wet uitvoering antiboycotverordening;

Besluit:

Artikel 1

De ambtenaren, werkzaam bij de Belastingdienst, die daartoe door hun bevoegd gezag zijn aangewezen, zijn belast met het toezicht op de naleving van het bij of krachtens de hierna genoemde wetten bepaalde:

  • a. de artikelen 47 en 48 van de Wet op het consumentenkrediet;

  • b. de Wet uitvoering antiboycotverordening.

Artikel 2

Het besluit van de Minister van Economische Zaken van 14 december 2006, Stcrt. 252, houdende mandaatverlening aanwijzing toezichthoudende ambtenaren Belastingdienst, wordt ingetrokken.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Artikel 4

Dit besluit wordt aangehaald als: Besluit aanwijzing toezichthouders Belastingdienst.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 17 september 2010

De Minister van Economische Zaken,

M.J.A. van der Hoeven

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20101, ALP L/204, 2500 EC ’s-Gravenhage.

Naar boven