Ontwerpprojectbesluit Hekellaan 2

Kennisgeving toepassing artikel 3.10 van de wet Ruimtelijke Ordening

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn voor het project ‘Hekellaan 2’ een projectbesluit vast te stellen. Het ontwerpprojectbesluit heeft betrekking op het veranderen en vernieuwen van Hekellaan 2.

Het veranderen is niet inpasbaar binnen de bepalingen van het voor het gebied geldende bestemmingsplan ‘Binnenstad Oost’. Met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (projectbesluit) kan dit bestemmingsplan buiten toepassing blijven en kan medewerking verleend worden aan de nieuwbouw en bijbehorende herinrichting van gronden.

Ter inzage

Voordat hierover besloten wordt, liggen het ontwerpprojectbesluit en de bijhorende stukken met ingang van 28 september 2010 gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor. Ook kunt u de stukken via de website www.s-hertogenbosch.nl raadplegen. Gedurende bovengenoemde termijn heeft iedereen de mogelijkheid omtrent het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbeschikking bouwvergunning schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij het college, postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.

Ook kan iedereen gedurende bovengenoemde termijn mondeling een zienswijze naar voren brengen. Voor het maken van een afspraak daarvoor, kunt u contact opnemen met de afdeling Bouwen, tel. (073) 6155704.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 27 september 2010

Naar boven