Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw Wolfslaar, Klein Wolfslaar 20’ ter inzage

De Gemeente Breda heeft voor het perceel Klein Wolfslaar 20 in Bavel een nieuw bestemmingsplan gemaakt, het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw Wolfslaar, Klein Wolfslaar 20’. Daarmee stemt de gemeente in met het verzoek van de heer H. Luijerink om op dit perceel een vrijstaande woning te mogen bouwen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 20 september zes weken voor u ter inzage.

Waarom dit ontwerpbestemmingsplan

Het verzoek van de heer Luijerink voldoet niet aan het geldende bestemmingsplan Nieuw Wolfslaar, omdat het perceel kleiner is dan het gestelde minimum oppervlak van 1000 m2. De gemeente heeft daarom een nieuw bestemmingsplan gemaakt, het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw Wolfslaar, Klein Wolfslaar 20’.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl → ‘Direct naar’ bestemmingsplannen.

Ook ligt het ontwerp van dit bestemmingsplan ter inzage vanaf vrijdag 24 september 2010 tot en met donderdag 4 november 2010 bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor en in het Infocentrum in de Bibliotheek aan de Deken Dr. Dirckxweg 4 in Bavel.

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk en mondeling uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 9005.

Breda, 23 september 2010

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R. Meulenbroek,

loco-secretaris.

Naar boven