Projectbesluit (art. 3.10 Wro) wachtruimte openbaar vervoer Joh. de Wittstraat

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘wachtruimte openbaar vervoer Joh. de Wittstraat’ in het kader van art. 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 30 september 2010 ter inzage ligt.

Het ontwerpprojectbesluit heeft betrekking op het realiseren van een wachtruimte voor het openbaar vervoer. Deze wachtruimte vervangt de voorheen aanwezige wachtruimte, die als gevolg van de uitgevoerde reconstructie is verwijderd.

Tot en met 10 oktober 2010 kan het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken tijdens de openingsuren worden ingezien in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Deze stukken kunnen ook via www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen worden bekeken.

Tot en met 10 november 2010 bestaat de mogelijkheid zienswijzen omtrent het ontwerpprojectbesluit naar voren te brengen. Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend (adres: Directeur Stadsontwikkeling, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht) onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpprojectbesluit wachtruimte’. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 3 november 2010, een telefonische afspraak te worden gemaakt, telefoon: (078) 639 61 57.

Dordrecht, 29 september 2010

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven