Ontwerpbestemmingsplan ‘Stationsweg 78a Herkenbosch’

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Stationsweg 78a Herkenbosch’ met ingang van 5 oktober 2010 voor iedereen gedurende zes weken ter inzage ligt;

  • geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

Ter inzagelegging.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 5 oktober 2010 tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur inzien bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in St. Odiliënberg (Willem Alexanderlaan 1). Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook via de website van de gemeente Roerdalen raadplegen www.roerdalen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied ‘Stationsweg 78a Herkenbosch’ heeft betrekking op de bedrijfskavel van internationaal transportbedrijf Jan Dohmen B.V., gevestigd aan de Stationsweg 78a in Herkenbosch. Het plan vormt de planologische basis voor de realisering van een kantoorruimte. Tevens vormt het plan de reparatie van een deel van het bestemmingsplan Roerstreek Noord – Roerstreek Oost waaraan de Raad van State goedkeuring heeft onthouden.

Zienswijzen

Tot 16 november 2010 kan iedereen schriftelijk of mondeling reageren op dit ontwerpplan.

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH St. Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken met Paul Planje, telefoonnummer (0475) 538 141 of met Hans Aussems, telefoonnummer (0475) 538 145.

St. Odiliënberg, 30 september 2010

Burgemeester en wethouders van Roerdalen,

de secretaris,

J.J.W.M. L’Ortije.

De burgemeester,

C.A.M. Hanselaar-van Loevezijn.

Naar boven