Herziening bestemmingsplan Binnenstad II onherroepelijk

De herziening van het bestemmingsplan Binnenstad II, die de gemeenteraad op 27 mei 2010 (RV 10 0007) gewijzigd heeft vastgesteld, is met ingang van 17 augustus 2010 onherroepelijk geworden.

Toelichting

De vastgestelde herziening van het bestemmingsplan Binnenstad II bestaat uit een verbeelding met enkele aanpassingen van kaart 1 voor D’Oude Morsch / Academiewijk, kaart 2 voor de Camp / Maredorp en kaart 5 Cultuurhistorie en bomen en voorts uit regels en een toelichting. Het bestemmingsplan Binnenstad II dat de wijken Academiewijk, d’Oude Morsch, Levendaal West, Maredorp/de Camp en Pancras 0ost, omvat was op 13 augustus 2008 onherroepelijk geworden. De herziening voorziet in een aanpassing van dit bestemmingsplan voor de locatie Doelengracht en de locatie Vrouwenkerkhof, voorzover deze onderdelen uiteindelijk niet in werking zijn getreden. Daarnaast omvat de herziening een aantal technische verbeteringen van het kaartmateriaal en de planvoorschriften.

Geen beroep ingediend en daarmee onherroepelijk

De vastgestelde herziening van het bestemmingsplan Binnenstad II heeft vanaf 5 juli t/m 16 augustus 2010 ter inzage gelegen, waarbij er beroep kon worden ingesteld tegen de vastgestelde herziening bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Er zijn geen beroepsschriften ingediend. Gelet op het bepaalde in artikel 3.8.5 van de Wet op de ruimtelijke ordening is de herziening daarom met ingang van 17 augustus 2010 onherroepelijk geworden.

Inzage en informatie

Bestemmingsplannen kunt u momenteel inzien bij het Servicepunt Bouwen en Wonen, Morsweg 1, Leiden, geopend maandag t/m donderdag van 9.00–16.00 uur, vrijdag van 9.00–12.00 uur.

Het is ook mogelijk om de stukken in te zien via www.leiden.nl/ruimtelijkeordening.

Mail of bel voor nadere informatie naar het servicepunt: service.bowo@leiden.nl of (071) 5165502.

Naar boven