Vastgesteld projectbesluit voor de bouw van het complex Bonaparte

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze heeft op grond van artikel 3:10 Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit genomen voor de bouw van het complex Bonaparte (het realiseren van 17 appartementen, 525 m2 commerciële ruimte en 300 m2 horeca) aan ’t Dorp 1–3 in Heesch en hiervoor een bouwvergunning verleend.

Het projectbesluit inclusief bijbehorende stukken ligt vanaf 27 september 2010 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis in Heesch en is te raadplegen op www.bernheze.org.

Belanghebbenden die in een eerder stadium (tijdig) een zienswijze hebben ingediend kunnen binnen de genoemde termijn beroep instellen bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Binnen de beroepstermijn kan in geval van spoedeisendheid ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter.

Deze kennisgeving en het besluit tot vaststelling van het projectbesluit met bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op www.bernheze.org.

Naar boven