Ontwerpprojectbesluit ‘Boomkensstraat’

Burgemeester en wethouders van Eijsden maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.11 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘Boomkensstraat’ ter inzage ligt.

Het projectgebied is gelegen in Eijsden, kadastraal bekend als gemeente Eijsden, sectie D, nr. 5437243 en plaatselijk bekend als Boomkensstraat 76 en 78 te Eijsden, zoals aangegeven op de bij het ontwerpprojectbesluit behorende verbeelding. Het project beoogt het oprichten van twee woningen op het voornoemde perceel.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende ruimtelijke onderbouwing ligt vanaf 27 september 2010 tot en met 8 november 2010 gedurende openingstijden in het gemeentehuis (kamer 2.04) ter inzage. Tevens kunt u het ontwerpprojectbesluit bekijken op de gemeentelijke website, www.eijsden.nl en vervolgens Projecten en plannen → dossier ruimtelijke plannen → projectbesluiten → ‘Boomkensstraat’.

Gedurende deze inspraaktermijn kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit mondeling dan wel schriftelijk kenbaar maken. Wilt u een mondelinge reactie indienen dan kunt u hier een telefonische afspraak voor maken met de heer Luc van den Boorn (043-4095298) van Team VROM. Schriftelijke reacties kunt u vóór 9 november 2010 richten aan het college van burgemeester en wethouders van Eijsden, Postbus 39, 6245 ZG te Eijsden.

Deze publicatie geldt tevens als kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening.

Eijsden, 15 september 2010

Burgemeester en wethouders van Eijsden,

de secretaris,

J.F.M. Steinbusch.

De burgemeester,

M.H.E. Pelzer.

Naar boven