Wijzigingsplan De Hoef, 2e fase

Wijzigingsplan M.E.T.O.

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het college heeft besloten het wijzigingsplan aangaande het aanbrengen van een bouwvlak van een clubaccommodatie voor voetbalvereniging M.E.T.O vast te stellen.

Inhoud

In het bestemmingsplan ‘Woongebieden Woensdrecht Hoogerheide, 1e herziening’ is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen, zodat het aanbrengen van een nieuw bouwvlak verwezenlijkt kan worden. Deze mogelijkheid wordt met het wijzigingsplan geëffectueerd.

Inzien

Het besluit met het vastgestelde wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 23 september 2010 gedurende een periode van zes weken, bij de centrale balie van het gemeentehuis te Hoogerheide ter inzage.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdagavond van 17.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden is van maandag tot en met donderdag van 12.30 uur tot 17.00 uur bezoek op afspraak mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met ons algemene nummer (0164) 61 11 11.

Tevens is het gehele wijzigingsplan langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op www.woensdrecht.nl onder ‘Wonen en leven’. Vervolgens klikt u door naar ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Ruimtelijke plannen in procedure’.

Reageren

Tegen het vaststellingsbesluit kan gedurende de genoemde termijn van ter-inzage-legging beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan bij het college kenbaar hebben gemaakt;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest;

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het voornoemde adres.

Voor zowel het indienen van een beroepsschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Hoogerheide, 23 september 2010

Naar boven