Vastgesteld bestemmingsplan ‘Radarmast Duinreep 2010’

Burgemeester en wethouders van Den Helder maken ingevolge artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 6 september 2010 het bestemmingsplan ‘Radarmast Duinreep 2010’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat een radarmast wordt geplaatst op een bunker nabij Julianadorp, waarmee wordt voldaan aan de vereiste radardekking voor een veilige scheepvaartbegeleiding.

Het bestemmingsplan is vastgesteld zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ligt samen met het plan en bijbehorende stukken vanaf vrijdag 24 september 2010 gedurende een periode van zes weken ter inzage (t/m 4 november 2010).

Bovengenoemde stukken kunnen worden ingezien bij het Klant Contact Centrum op het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 van maandag tot en met woensdag tussen 08.30 en 17.00 uur, donderdag tussen 08.30 en 19.30 uur en vrijdag tussen 08.30 en 15.00 uur. Tevens kunnen de stukken worden ingezien via de gemeentelijke website www.denhelder.nl of de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijzen op het ontwerpplan naar voren hebben gebracht.

Gedurende de beroepstermijn kan tevens, indien door betrokkenen een beroepschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven