Bestemmingsplan Dierdonkse Heide

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbestemmingsplan ‘Dierdonkse Heide’ met ingang van 23 september 2010 zes weken door een ieder kan worden ingezien.

Het plan kan worden geraadpleegd op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen. Er ligt ook een papieren exemplaar ter inzage in de Stadswinkel. De digitale versie van www.ruimtelijkeplannen.nl is juridisch bindend.

Het plangebied ligt ten oosten van de Coendersberglaan en ten zuiden van de Sandenburglaan (vm manege). De woningen en wegen in dit gebied zijn destijds gerealiseerd met een vrijstellingsprocedure ex artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. In het kader van de actualisering van bestemmingsplannen wordt dit plangebied nu voorzien van een actueel planologisch kader.

Binnen bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, afdeling Ruimtelijke Ordening en Verkeer, Postbus 950, 5700 AZ Helmond, onder vermelding van ‘zienswijze Dierdonkse Heide’.

Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het hiervoor aangewezen telefoonnummer (0492) 58 74 55.

De Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1, te Helmond is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur (op maandag tot 19.00 uur).

Helmond, 22 september 2010

Burgemeester en wethouders,

A.A.M. Jacobs,

burgemeester.

A.A.M. Marneffe,

secretaris.

Naar boven