Bekendmaking voorbereidingsbesluiten Westerkade 1 en Duinweg 65

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 9 september 2010 heeft verklaard dat bestemmingsplannen worden voorbereid voor gronden gelegen aan/in de/het:

  • 1. Westerkade tegenover nummer 1, code BSQ, teneinde het oprichten van een horecapaviljoen met een kleine kantoorvoorziening mogelijk te maken;

  • 2. Duinweg 65, code BTA, teneinde het oprichten van een woning mogelijk te maken,

zoals deze nader zijn aangegeven op de bij de besluiten behorende en als zodanig gewaarmerkte kaarten. De raad heeft hierbij bepaald dat de voorbereidingsbesluiten op vrijdag 24 september 2010 in werking treden en een werkingsduur hebben van één jaar.

De voorbereidingsbesluiten en de daarbij behorende kaarten, die uitsluitend de grenzen aangeven van de gebieden waarvoor bestemmingsplannen worden voorbereid, liggen met ingang van vrijdag 24 september 2010 gedurende 6 weken op werkdagen ter inzage bij:

  • het Kenniscentrum Bestuursdienst Rotterdam, Coolsingel 40 (Stadhuis kamer 314). Het Kenniscentrum Bestuursdienst Rotterdam is geopend op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur. Hierbij dient u een geldig legitimatiebewijs te overleggen.

  • het besluit onder nummer 2 kan tevens worden ingezien bij het kantoor van de secretarie van de deelgemeente Hoek van Holland, Prins Hendrikstraat 161, Hoek van Holland.

Rotterdam, 22 september 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen:

algemeen directeur dS+V,

H. Goedhart.

Naar boven