Ontwerpbestemmingsplan Harmelerwaard

Burgemeester en wethouders van Woerden maken bekend dat vanaf vrijdag 24 september tot en met donderdag 4 november 2010 het ontwerpbestemmingsplan Harmelerwaard ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft globaal het gebied tussen de kern Harmelen en de gemeente Utrecht ten noorden van de Leidsche Rijn, ten zuiden van de spoorbaan en ten oosten van de Appellaan.

Het bestemmingsplan is een zogenaamd conserverend bestemmingsplan. De bestaande situatie wordt vastgelegd en er worden in principe geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Tijdens openingsuren kunt u het plan en bijbehorende relevante stukken inzien in de Koepel van het Stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden en in de bibliotheek in Harmelen. Tevens is het plan in te zien bij het Omgevingsloket op de 1ste verdieping van het Stadhuis, op de gemeentelijke website en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren?

Gedurende de terinzagetermijn kan iedereen een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de Gemeenteraad, Postbus 45, 3440 AA Woerden. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreacties en voor het stellen vragen kunt u contact opnemen met mevrouw S. Gabriel, van de vakgroep ruimtelijke ordening, per telefoon: (0348) 428522 of per email: gabriel.s@woerden.nl.

Naar boven