Vastgestelde bestemmingsplannen ‘Buitengebied herziening 2005, partiële herziening Hallerhoek 15’ en ‘Sibculoseweg 97 Westerhaar-Vriezenveensewijk’

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat de gemeenteraad op 14 september 2010 de volgende bestemmingsplannen heeft vastgesteld, te weten:

  • 1. Het bestemmingsplan ‘Buitengebied herziening 2005, partiële herziening Hallerhoek 15’.

    De partiële planherziening heeft ten doel om de uitbreiding van de bestaande werktuigenberging mogelijk te maken door het vergroten van het bouwblok en de toegestane oppervlakte aan bebouwing op perceel Hallerhoek 1 te Den Ham.

  • 2. Het bestemmingsplan ‘Sibculoseweg 97 Westerhaar-Vriezenveensewijk’.

    De partiële planherziening heeft ten doel om een woning mogelijk te maken op het perceel ten oosten van Sibculoseweg 97 te Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Terinzagelegging

U kunt de bestemmingsplannen digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De plannen zijn eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl onder ‘actueel – ter inzage’.

De papieren exemplaren liggen met ingang van 24 september 2010 zes weken voor eenieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen.

Beroepsmogelijkheden

Tijdens bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan tegen de bestemmingsplannen beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven