Ontwerpbestemmingsplan Duinterpen

Burgemeester en wethouders van Sneek maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerp van het bestemmingsplan Duinterpen hebben voorbereid.

Het gebied van het ontwerpbestemmingsplan Duinterpen wordt globaal begrensd door de Lemmerweg in het westen, de Stadsrondweg Zuid in het noorden, de Woudvaart in het oosten en het landelijk gebied in het zuiden.

Het doel van dit bestemmingsplan is om de oude bestemmingsplannen in dit gebied samen te voegen tot één bestemmingsplan en daarmee aan de huidige ruimtelijke en functionele situatie in het gebied een actuele planologische regeling te geven. Het bestemmingsplan bevat een toelichting, regels en een verbeelding.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 24 september 2010 tot en met 4 november 2010 op de volgende wijze voor eenieder ter inzage:

Digitaal

U kunt het digitale bestemmingsplan Duinterpen raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het digitale plan is formeel het rechtsgeldige plan. De digitale planbestanden van het bestemmingsplan Duinterpen zijn tevens te downloaden op de volgende weblocatie: http://ruimtelijkeplannen.sneek.nl/94FF076B-790B-407B-968B-8283FD3B0DC1

Het bestemmingsplan is in pdf-vorm ook in te zien op de gemeentelijke internetsite: onder ‘Actueel in Sneek’, ‘Bestemmingsplannen’.

Papier

Het papieren ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende de genoemde termijn voor eenieder ter inzage bij de centrale balie, Marktstraat 15 te Sneek.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: Gemeenteraad van Sneek, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek), of

  • mondeling, bij voorkeur na afspraak met de afdeling Ontwikkeling (mevr. P.Voorthuijsen), telefoon: 0515-485543. Om termijnoverschrijding te voorkomen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn te doen.

Naar boven