Ontwerpbestemmingsplan Reesvelt II

Burgemeester en wethouders van Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken, met ingang van 23 september 2010, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Reesvelt II.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de tweede fase van de woonwijk Reesvelt in Reeuwijk dorp en maakt de bouw van 75 woningen mogelijk. Het plangebied ligt ten zuiden van de recente uitbreidingslocatie Reesvelt.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.reeuwijk.nl onder de rubriek ‘ruimtelijke ontwikkeling en beheer’;

  • op papier en digitaal tijdens openingsuren in het gemeentehuis.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://reeuwijk.gemeentedocumenten.nl

Donderdag 23 september a.s., wordt een informatie- inloopavond gehouden inzake het plan voor woningbouw in de tweede fase van de woonwijk Reesvelt.

Tijdens deze inloopavond kunt u kennisnemen van het stedenbouwkundige plan en het ontwerpbestemmingsplan voor bovengenoemd gebied.

De avond wordt gehouden in dorpshuis De Kaag, Kaagplein 13 te Reeuwijk. De zaal is open vanaf 17.30 uur tot 20.30 uur.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk (wat onze voorkeur heeft) en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar de gemeenteraad, Postbus 3, 2810 AA Reeuwijk. Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw E. Groeneveld, telefoonnummer (0172) 522 727/735.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

22 september 2010

Naar boven