stcrt-2010-1466-001.png Projectbesluit ex artikel 3.10 Wro en bouwvergunning voor het perceel Industriestraat tussen 7 en 9 in Reuver

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken bekend dat zij hebben vastgesteld een projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en bouwvergunning voor het bouwen van een nieuwe woning op het perceel kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie K nr. 2654, gelegen tussen Industriestraat 7 en 9 in Reuver.

Het projectbesluit en bouwvergunning, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van 3 februari 2010, gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage bij de afdeling Grondgebied in het gemeentehuis van Beesel. Het projectbesluit staat ook op de website van de gemeente: www.beesel.nl → digitaal loket → bouwen en wonen → projectbesluiten.

We hebben geen zienswijzen ontvangen op het ontwerpprojectbesluit. Belanghebbenden die eerder al een zienswijze naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht, kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt beroep instellen tegen het projectbesluit en bouwvergunning. Het instellen van beroep kan bij de Arrondissementsrechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ in Roermond. Degene die op tijd een beroepschrift indient, kan daarnaast ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Beesel, 25 januari 2010

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halfmann,

secretaris.

L.M. Oord,

burgemeester.

Naar boven