Vaststelling partiële herziening bestemmingsplan ‘Kleine Kernen Noord’ voor het perceel Hesselterweg 37 in Oosteinde

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 9 september 2010 een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Kleine Kernen Noord’ voor het perceel Hesselterweg 37 in Oosteinde heeft vastgesteld. Ook heeft de raad besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan

Aanleiding voor de partiële herziening vormt het initiatief om de bebouwing iets uit te breiden en de stalling van auto's uit te breiden (c.q. op een goede, zorgvuldige en verkeersveilige manier te regelen). De uitbreiding vindt plaats op een bestaand agrarisch perceel.

Ter inzage

Het besluit tot vaststelling en het bestemmingsplan zelf liggen vanaf 23 september 2010 zes weken voor iedereen ter inzage. Inzien kan via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde;

  • dewolden.nl onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen;

  • www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Aangezien er tijdens de terinzagelegging van het ontwerp geen zienswijzen naar voren zijn gebracht, kunnen alleen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 22 september 2010

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven