Vastgesteld bestemmingsplan Bredevoortsestraatweg 58

De gemeenteraad heeft op 7 september 2010 het bestemmingsplan Bredevoortsestraatweg 58 ongewijzigd vastgesteld. Dit plan voorziet in een herontwikkeling van de locatie van het vml. garagebedrijf aan de Bredevoortsestraatweg 58 in Aalten. Na sloop van de bedrijfsbebouwing is er ruimte voor 7 woningen. Met ingang van 24 september 2010 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage.

Inzien

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl, daarna doorklikken naar AaltenAktueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe u het plan in elektronische vorm kunt raadplegen en hoe u de bestanden van het plan langs elektronische weg kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Beroep

Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO via telefoonnummer (0543) 49 31 52.

Naar boven