Bestemmingsplan ‘Dorpen - Bunnik, herziening 2006’

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Utrecht op 7 september 2010 alsnog goedkeuring hebben onthouden aan het plandeel met de bestemming ‘Wonen’ van het bestemmingsplan Dorpen - Bunnik, herziening 2006, betrekking hebbend op het perceel Schoudermantel 32.

Gedeputeerde Staten hebben dit besluit genomen naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State op 21 april 2010 over de goedkeuring van het bestemmingsplan Dorpen - Bunnik, herziening 2006. In de uitspraak van de Raad van State is de goedkeuring van het plandeel met de bestemming ‘Wonen’ voor het perceel Schoudermantel 32 vernietigd.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 23 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Bunnik, Singelpark 1 te Odijk. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen op de website van de gemeente Bunnik (www.bunnik.nl, onder ‘gemeentelijk beleid/ruimtelijke plannen’).

Degene die zich tijdig met zijn bedenkingen tot Gedeputeerde Staten heeft gewend, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn bedenkingen tot Gedeputeerde Staten te wenden, kan gedurende genoemde termijn van terinzagelegging (donderdag 23 september tot en met woensdag 3 november 2010) beroep instellen tegen het besluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het betreffende besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van genoemde Afdeling van de Raad van State is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven