Toepassen artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening voor een projectbesluit

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland maken bekend dat zij voornemens zijn mee te werken aan het verlenen van een bouwvergunning voor het bouwen van een bedrijfsloods op het perceel Willem de Vlaminghweg 21a te Vlieland.

Meewerken aan de vergunning is alleen mogelijk als voor dit plan een projectbesluit wordt gevoerd.

Op 30 augustus 2010 heeft de raad van de gemeente Vlieland het voeren van een projectbesluit voor het realiseren van deze bedrijfsloods op het perceel Willem de Vlaminghweg 21a gedelegeerd aan het college van burgemeester en wethouders.

Op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht liggen de op de aanvraag betrekking hebbende stukken, alsmede de relevante bestemmingsplangegevens, de ruimtelijke onderbouwing en het ontwerpbesluit met ingang van 20 september 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage.

Gedurende deze periode kunnen schriftelijk zienswijzen kenbaar worden gemaakt.

De zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland.

De aanvraag kan gedurende de openingstijden van het gemeentehuis op de afdeling Ruimtelijke Ordening worden ingezien. Op verzoek worden de stukken digitaal beschikbaar gesteld

Telefonisch kunnen inlichtingen worden gevraagd bij mevrouw B.Verheij, tel. 0562-452719.

Naar boven