Projectbesluit ‘Oudshoorn’

Burgemeester en wethouders van gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij besloten hebben het projectbesluit ‘Oudshoorn’ vast te stellen. Dit projectbesluit heeft betrekking op het geheel vernieuwen van het verpleeghuis Oudshoorn nabij de Delftzichtweg 1 te Alphen aan de Rijn.

Het bouwplan past niet binnen het bestemmingsplan Ridderveld I omdat de maximale hoogte, bebouwingsvlak en bebouwingspercentage wordt overschreden.

Ter inzage

Het besluit dat op 7 september 2010 door het college van burgemeester en wethouders is vastgesteld, de bouwvergunning 1e fase die op 15 september 2010 is verleend en bijbehorende stukken liggen van 22 september tot en met 2 november 2010 ter inzage bij de informatiebalie in het stadhuis, geopend op werkdagen van 8.30–17.00 uur, op vrijdagavond van 18.30–20.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00–12.00 uur.

Tegen het besluit om dit projectbesluit vast te stellen en tegen het besluit om de bouwvergunning te verlenen kan door belanghebbenden, die een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijze niet toe in staat waren geweest, beroep worden ingesteld.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift is 6 weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd (art 6:8 lid 4 Awb). De terinzagelegging van het besluit wordt bekend gemaakt in de Staatscourant, het Witte Weekblad en op de gemeentelijke website (http://www.alphenaandenrijn.nl).

Het beroepschrift dient gericht te worden aan de rechtbank ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH te ’s-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift door de rechtbank worden u griffiekosten in rekening gebracht.

Deze publicatie, het ontwerpbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website www.alphenaandenrijn.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

22 september 2010

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn.

Naar boven