Bestemmingsplan ‘Triloo, 1e herziening’ is onherroepelijk

Het bestemmingsplan ‘Triloo, 1e herziening’ dat de gemeenteraad op 26 april 2010 heeft vastgesteld is onherroepelijk geworden.

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Triloo, 1e herziening’ gaat over een aantal wijzigingen van het geldende bestemmingsplan ‘Triloo’. Dat bestemmingsplan voorziet in ontwikkelingen voor woningbouw in het binnengebied gelegen tussen Loo, Vonderpad en Van den Tillaartstraat. De wijziging in de herziening van het bestemmingsplan hebben betrekking op aanpassing van: goothoogten van woningen, bouwvlakken, afstanden tussen de nieuwe woningen en de langzaamverkeersverbinding tussen Loo 41 en 43 naar het binnengebied.

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 Bergeijk, tijdens openingstijden en daarbuiten na telefonische afspraak (tel. 0497-551301) en bovendien iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur.

Het bestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl onder de kop ‘Bestemmingsplannen’.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van het bestemmingsplan worden verkregen.

Bergeijk, 22 september 2010

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

de secretaris,

W.A.C.M. Wouters.

De burgemeester,

H.G.M. van de Vondervoort.

Naar boven