Ontwerpbestemmingsplan ‘Golfbaan Bokhorst 2010’

Van 23 september tot 5 november 2010 ligt in het gemeentehuis, afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu, (kamer V-5) voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘Golfbaan Bokhorst 2010’. Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op formele verankering van het projectbesluit golfbaan Bokhorst in het bestemmingsplan Westelijk Buitengebied.

Het ontwerpplan kan worden ingezien op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 732 of 359 731, kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en is als pdf-bestand te bekijken op onze website www.putten.nl direct naar → bestemmingsplannen.

Volgens artikel 3.14 van de Wet Ruimtelijke ordening is het alleen mogelijk zienswijzen in te dienen tegen afwijkingen van het projectbesluit. Bij de aanleg van de golfbaan zijn enkele aanpassingen noodzakelijk c.q. wenselijk gebleken.

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen zowel schriftelijk (wat de voorkeur heeft) als mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar worden gemaakt bij de gemeenteraad. Daarvoor kunt u een afspraak maken via de telefoonnummers (0341) 359 732 of 359 731.

Naar boven