Gewijzigd vastgesteld projectbesluit ‘Parallelweg nabij 51, kadastraal bekend sectie H, nummer 156’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van artikel 3.11 in samenhang met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 22 september 2010 voor de duur van zes weken voor iedereen ter inzage ligt:

Het gewijzigd vastgestelde projectbesluit ‘Parallelweg nabij 51, kadastraal bekend sectie H, nummer 156’ met bouwvergunning.

Het projectbesluit is opgesteld ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning.

Ter inzage

Het gewijzigd vastgestelde projectbesluit wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop ‘Vastgestelde plannen’ → Gewijzigd vastgesteld projectbesluit ‘Parallelweg nabij 51, kadastraal bekend sectie H, nummer 156’ staat een link naar deze landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website staat tevens een link naar de bronbestanden van het projectbesluit.

Het gewijzigd vastgestelde projectbesluit kan tijdens de openingsuren worden ingezien, in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Beroep

De beslissing omtrent een projectbesluit en bouwvergunning wordt voor de mogelijkheid van beroep aangemerkt als één besluit.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan bij de rechtbank Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden bij de ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit gewijzigd vastgestelde onderdelen van het projectbesluit;

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

Voorlopige voorziening

Het beroep schorst de inwerkingtreding van het projectbesluit met bouwvergunning niet. Het projectbesluit met bouwvergunning treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de inwerkingtreding te schorsen dient er een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht te worden ingediend. Indien dit verzoek binnen de genoemde termijn van zes weken is ingediend, treedt het projectbesluit met bouwvergunning niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Voor informatie over het gewijzigd vastgestelde projectbesluit met bouwvergunning en het indienen van beroep kunt u contact opnemen met mevrouw M. van Zanten van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Haar telefoonnummer is 0183-659 307. E-mailen kan naar: M.v.Zanten@gorinchem.nl.

Gorinchem, 21 september 2010

Naar boven