Ontwerpprojectbesluit realisatie zeven woningen Antoon Coolenlaan in Bladel (woningbouwplan Toermalijn)

Burgemeester en wethouders van Bladel hebben het voornemen om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren ten aanzien van het bestemmingsplan ‘Kom Bladel’. Dit voor de realisatie van zeven woningen aan de Antoon Coolenlaan in Bladel (woningbouwplan Toermalijn). Een projectbesluit maakt het mogelijk om, in afwijking van het bestemmingsplan, medewerking te verlenen aan een plan.

Het ontwerpbesluit ligt, samen met de ruimtelijke onderbouwing, alle onderzoeken en de hoofdlijnen van de exploitatieovereenkomst, van 22 september tot en met 3 november 2010 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

Tegen het voornemen tot medewerking aan dit projectbesluit kan gedurende bovengenoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA, Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u terecht bij de Centrale Balie of contact opnemen met Eric Sprangers van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361 636).

Bladel, september 2010

Naar boven