Projectbesluit en bouwvergunning Poptawei 180 te Leeuwarden

Burgemeester en wethouders van Leeuwarden hebben – met toepassing van artikel 3.10 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) – een projectbesluit genomen en bouwvergunning verleend voor het gedeeltelijk veranderen (uitbreiden) van de woning op het perceel Poptawei 180 te Leeuwarden. Het projectbesluit en de bouwvergunning met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 23 september 2010 gedurende een periode van 6 weken ter inzage bij de frontoffice Stadsontwikkeling en -beheer op het Stadskantoor (telefoon 14 058). Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft over het plan of de procedure.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het projectbesluit en bouwvergunning bij de Rechtbank Leeuwarden (Sector bestuursrecht, Postbus 1702 8901 CA Leeuwarden).

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Leeuwarden (Sector bestuursrecht, Postbus 1702 8901 CA Leeuwarden), treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Deze kennisgeving, het besluit tot vaststelling van het projectbesluit en bouwvergunning met bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.leeuwarden.nl, onder de knop ‘Zoek op thema’, thema ‘Wonen en leefomgeving’, subthema ‘Ruimtelijke plannen’/‘Ruimtelijke plannen in procedure’.

Naar boven