Vastgesteld bestemmingsplan ‘Nieuwdorperweg naast nummer 33, Reeuwijk - Brug’

Het college van burgemeester en wethouders van Reeuwijk deelt mee dat van donderdag 23 september 2010 tot en met woensdag 3 november 2010 voor eenieder ter inzage ligt:

het bij raadsbesluit van 6 september 2010 vastgestelde bestemmingsplan ‘Nieuwdorperweg naast nummer 33, Reeuwijk - Brug’.

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een vrijstaande woning te realiseren op een kavel grond aan de Nieuwdorperweg naast nummer 33 te Reeuwijk.

Het vastgestelde bestemmingsplan (inclusief onderliggende stukken) ligt op de volgende wijzen ter inzage:

  • Digitaal als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.reeuwijk.nl onder de rubriek ‘ruimtelijke ontwikkeling en beheer’;

  • Op papier en digitaal tijdens openingsuren in het gemeentehuis aan de Raadhuisweg 3 te Reeuwijk;

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van tervisielegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijzen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Reeuwijk, 22 september 2010

Naar boven