Vastgesteld wijzigingsplan Fietstunnel Van Loonstraat - Middelzeelaan

Burgemeester en wethouders hebben op 7 september 2010 – met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (wro) – het ‘Wijzigingsplan Fietstunnel Van Loonstraat - Middelzeelaan’ vastgesteld.

Het plan maakt de ontwikkeling mogelijk van de aanleg van een fietstunnel met toegangspaden onder de Julianalaan onder de oostelijke oprit van het Stephensonviaduct nabij de kruising van de Julianalaan met van Loonstraat en Middelzeelaan.

Het vastgestelde wijzigingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 1 september 2010 gedurende zes weken ter inzage bij front office Stadsontwikkeling en -beheer op het Stadskantoor (telefoon 14058). Hier kunt ook terecht als u vragen heeft over het plan of de procedure.

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De indiener van een beroepschrift kan, als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit tot vaststelling van een wijziging niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Deze kennisgeving, het ontwerp van het wijzigingsplan met bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.leeuwarden.nl onder de knop ‘Zoek op thema’, thema ‘Wonen en leefomgeving’, subthema ‘Ruimtelijke plannen’/ ‘Ruimtelijke plannen in Procedure’.

Naar boven