Wijzigingsplan ex art. 3.6.1a Wro (locatie Havenstraat 11 te Surhuisterveen)

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen maken bekend, dat zij met toepassing van de in artikel 20.4 lid a van de voorschriften bestemmingsplan Surhuisterveen Dorp opgenomen bevoegdheid ex artikel 3.6.1a Wro de huidige bestemming Woondoeleinden van het perceel Havenstraat 11 te Surhuisterveen zodanig hebben gewijzigd, waardoor het bebouwingsvlak van vrijstaande woningen ten hoogste 150 m2 bedraagt één en ander conform het bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte kaartfragment. Door deze wijziging wordt de bouw van de woning en garage op dit perceel mogelijk gemaakt.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 22 september 2010 gedurende zes weken op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur ter inzage op kamer 216 (team Toetsing en Vergunning) van het gemeentehuis te Buitenpost. Gedurende bovenvermelde termijn kan door eenieder tegen het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Buitenpost, 21 september 2010

Naar boven