Verduidelijking publicatie ontwerpbesluit INHolland

Op 9 september 2010 hebben burgemeester en wethouders van Haarlem bekend gemaakt dat met ingang van 10 september 2010 het ontwerpprojectbesluit ‘INHolland’ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt en elektronisch beschikbaar is gesteld en dat eenieder zienswijzen omtrent het ontwerp kan inbrengen.

Voor de goede orde delen burgemeester en wethouders mede dat zij voornemens zijn om, gekoppeld aan het betreffende projectbesluit, ook een bouwvergunning te verlenen. De ontwerpbouwvergunning zal tezamen met het ontwerpprojectbesluit ter inzage worden gelegd. Er kunnen dus ook omtrent die ontwerpbouwvergunning zienswijzen worden ingebracht. In verband hiermee vindt met ingang van 17 september 2010 een (hernieuwde) terinzagelegging gedurende zes weken van de betreffende ontwerpbesluiten plaats.

Zoals reeds op 9 september 2010 bekendgemaakt zien de ontwerpbesluiten op het veranderen van bouwdeel F van Hogeschool INHolland aan Bijdorplaan 15. Daarbij wordt het gebruik van het pand verbreed van maatschappelijk gebruik (school) naar een daaraan gelieerd, deels niet maatschappelijk gebruik dat (tevens) ten dienste zal staan van sport, onderwijs en/of onderzoek en/of praktijkleer(werk).

De ontwerpbesluiten liggen met ingang van 17 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het gemeentelijk Loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de Hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 te Haarlem. Dit loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdagen is het loket geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Daarnaast kunnen de besluiten worden geraadpleegd via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via het digitaal loket van de gemeente Haarlem: http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp

Gedurende de termijn van inzage kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning inbrengen bij het college van burgemeester en wethouders van Haarlem, t.a.v. afdeling VVH/OV, Postbus 511, 2003 PB Haarlem.

Mondeling zienswijzen indienen kan alleen volgens afspraak; een afspraak kunt u maken via hoofdafdeling Dienstverlening, telefoon 023-511 5115.

De ingediende zienswijzen zullen bij de verdere besluitvorming worden betrokken.

Naar boven