Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Bedrijvenlocatie Aalsmeerderweg 249–251’

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer maken bekend dat het bestemmingsplan Bedrijvenlocatie Aalsmeerderweg 249–251 met ingang van 27 augustus 2010 onherroepelijk rechtskracht heeft gekregen. Dit houdt in dat dit bestemmingsplan het juridische kader is waaraan met name aanvragen bouwvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst. Het bestemmingsplan is in werking getreden, omdat er over het bestemmingsplan geen beroep is ingesteld en er geen voorlopige voorziening is aangevraagd bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het onherroepelijke bestemmingsplan Bedrijvenlocatie Aalsmeerderweg 249–251 is beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website (www.aalsmeer.nl) en is in te zien bij de centrale balie van het gemeentekantoor aan het Drie Kolommenplein 1 te Aalsmeer. De openingstijden van de centrale balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 14.00 uur .

Vanaf 1 januari 2010 is het digitale bestemmingsplan het rechtsgeldige bestemmingsplan. U kunt het digitale bestemmingsplan Bedrijvenlocatie Aalsmeerderweg 249–251 inzien via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘bestemmingsplannen’ worden gekozen.

Naar boven