Vastgesteld projectbesluit ‘Kloosterstraat 11 Olst’

Op 31 augustus is het projectbesluit ‘Kloosterstraat 11 Olst’ ongewijzigd vastgesteld en op 1 september zijn de bouwvergunningen voor het plaatsen van een veldschuur en het veranderen van een bestaande schuur verleend. Het projectbesluit ‘Kloosterstraat 11 Olst’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor eenieder ter inzage van 17 september 2010 tot en met 28 oktober 2010 bij de publieksbalies in Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5).

Het projectbesluit heeft betrekking op het verbouwen van een bestaande schuur en nieuwbouw van een nieuwe kapschuur ten behoeve van het vestigen van een rietdekkersbedrijf aan de Kloosterstraat 11 te Olst.

Het projectbesluit is tevens digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer is NL.IMRO.1773.PB2010001008-0302) en via onze gemeentelijke website. De technische bestanden zijn te raadplegen via http://ro.olst-wijhe.nl/plannen/NL.IMRO.1773.PB2010001008-/.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Arrondissementsrechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.

Het projectbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Heeft u vragen over ruimtelijke plannen dan kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Oranjelaan 5, Wijhe), telefonisch te bereiken via het klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 0570.

Naar boven