stcrt-2010-1438-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘48 inch aardgastransportleiding (Noord-Zuid project Gasunie)’

De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van 28 januari 2010 het volgende plan ongewijzigd vastgesteld:

  • bestemmingsplan ‘48 inch aardgastransportleiding (Noord-Zuid project Gasunie)’.

Dit plan maakt planologisch de aanleg van een aardgastransportleiding mogelijk. Deze leiding maakt deel uit van het landelijk project om te voorzien in een voldoende transport van aardgas. De leiding is gelegen naast al bestaande leidingen ten westen van de kern Dijkerhoek.

Meer informatie

U kunt het desbetreffende bestemmingsplan en raadsbesluit vanaf 10 februari 2010 gedurende een termijn van 6 weken inzien bij het loket Wonen en Ondernemen in de publiekshal in het gemeentehuis, Schild 1 in Rijssen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Administratief en Juridisch, t(0548)-854 837. De stukken zijn ook in te zien via www.rijssen-holten.nl onder actueel/bekendmakingen.

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Als er tijdens deze termijn, naast het instellen van beroep, geen verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend treedt het bestemmingsplan in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Naar boven