Ontwerpprojectbesluit Schuttersweg 6 Haps

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat zij voornemens zijn een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wro te nemen voor het onderstaande bouwplan: F1 2008-009, Schuttersweg 6 te Haps, vergroten van een varkensstal.

Aansluitend zijn burgemeester en wethouders voornemens om de gevraagde bouwvergunning op grond van artikel 44 van de Woningwet te verlenen.

Het ontwerpprojectbesluit wordt voor zienswijzen ter inzage gelegd voor iedereen. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 16 september 2010 tot en met 27 oktober 2010 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk. Het ontwerpprojectbesluit is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.cuijk.nl bij ‘Digitale balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Buitengebied’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze omtrent dit ontwerpprojectbesluit kenbaar maken aan burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485 396 677.

Cuijk, 15 september 2010

Burgemeester en wethouders van Cuijk,

P. Mengde,

burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven